Nem tudok rá válaszolni, csak egy biztos, Kolosi Péter - RTL Klub programigazgatója - azt ígérte, a VV7 tartalmilag teljesen új lesz.

A karakterek közt most tényleg van egy-két érdekesebb, például VV Viki, aki boncmesternek tanul és undorodik a saját szőrétől, ezért is visz magával epilátort. Meg persze lesz a szokásos, mindenkit megdugok vagy ha az nem jön össze, akkor majd magamat szeretem srác, és az értelmiségi család fekete báránya is húzhatja egy ideig ebben a brigádban. 

 

Néhány szóban a beköltözökről:

VV Viki - érdekli az egészségügy, boncmesternek tanult, szőrfóbiás, fürdőruhában fog zuhanyozni, és állítólag sose fogja vállalhatatlanra inni magát. 

VV Laci - egyéniségnek tartja magát, rózsafűzért visz magával, mert úgy gondolja, az mindentől meg fogja védeni. Állítása szerint nem veri át a csajokat, egyszerűen csak áldozatnak állítja be magát, így soha nincs baj abból, ha reggel lelép és többet nem látja azt, aki egy estére hazavitte magával.

Laci

VV Dénes - kéményeket bélel, komisznak tartja magát, állandóan "forr a vére", de annyi esze állítólag van, csak azért nem fektet meg valakit, hogy "ürítsen". Alfahím akar lenni.

Dennis

VV Fanni - szüleivel él, éppen nem dolgozik, állítólag a lányok nem annyira szeretik őt. A hastánc a hobbija és a hajával igen sokat törödik.

Fanni

VV Dóra - az implantátumkirálynő, akinek még a fenekében is van 350 köbcenti, hogy szép kerek legyen. Nincs fiúja, egy kiskutyával él édes kettesben. Anyjától egy péniszorrú elefántot kapott, ami lehet, hogy bent a kabalaállata lesz. 

Dóri

VV Dani - jogászhallgató és valóvilágfan, ezért is jelentkezett a műsorba. Legjobb barátja az anyja, akinek fél évig hazudta, hogy éppen egyetemre jár, holott halaszott egy félévet. Nincs barátnője, gondolkodik azon, hogy a mamától kapott levéllel költözzön-e be a villába. 

Dani